Cheferne goes north

I lørdags ryddede Cheferne op på Nordkysten. Ibj HAG MKH KHa og AWN havde fusioneret i en chefalliance i frygt for, at nogle af de andre skulle lave point, og suttede Gilbjerg. Dvs at IbJ HAG og AWN suttede, fordi MKH og KHa er gamle Gilbjergobservatører, så de kan godt birde deroppe uden at sutte. Trækket var moderat, men 3-4 mand scorede point på en lapspurv, meldt af MKH på pjyuet, det er chefagtigt. MKH og KHa kunne i håndkikkert se, at det var en han, men Hagendaasz sagde, at det var en hun, men det var nok fordi han sad med ryggen til trækket (se foto) 

gilbjerg.jpg

HAG kigger chefagtigt – og som den eneste – mod øst, da det er her Gotlands sibiriske jernspurv logisk set må komme fra.

Da der lige pludselig var rigtigt mange almindelige mennesker på Gilbjerg, besluttede cheferne sig for at rykke til Hesbjerg. Desværre havde PEP fået samme ide, og han lavede sort glente i hovedet på cheferne, mens de lå og blundede. Det var fejt. Til gengæld lavede AWN 2 ringdrosler, HAG vandrefalk og IbJ en tidlig lærkefalk mens MKH fejlobsede en rørhøg, men kompenserede ved at arrangere pizzaudbringning til Hesbjerg. KHa lagde ud, og således har alle cheferne bidraget til en alt i alt god dag.   

Reklamer

1 Response to “Cheferne goes north”


  1. 1 cheferneifelten 16. april 2007 kl. 20:42

    en video fra dagen er nu på youtube


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
*

*

Reklamer

%d bloggers like this: