Kuhlssnydt

Kuhlsdippere – tør jeres tårer væk: Cheferneifelten er endu en gang på banen med groundbreaking news, der vil varme enhver Gilbjergbirders forfrosne hjerte. Sen-efterårets godkendte kuhls , der nådestløst er lagt på is på fra de østlige egne, men på godtroenhedens milde termikker er svævet gennem godkendelsens tisgule lys forbi NVsjælland, er de-boosted. Fra pålidelig kilde er det fremkommet, at adskillige halsnæs-birdere så den selvsamme flok mukker, som den godkendte kuhls skulle være set i, og set: MUKKER. Skønt afstanden de to hold imellem på obstidspunktet skulle have været på rundt regnet 150 meter m, er det ikke lykkedes cheferne på Halsnæs, at finde den svært bestemmelige art Kuhls skråpe i en lille flok mallemukker på trods af samtidig telefonkontakt.   Men historien slutter ikke her: Rørvigs godkendte kuhls fra selvsamme dato er  godkendt pga overensstemmende tidspunkt med Halsnæsfuglen. Rørvigfuglen, blev ifølge troværdig kilde, set på på stor afstand og i modlys, og dermed kollateral-godkendt.

Konklusion: En god kuhls skråpe fra Gilbjerg – der blev set på to datoer på ca 300 m aftand, dog i korte glimt og sidst returnerende mod øst, er forkastet. En ditto blev godkendt fra Halvsnes og Rørvig, skønt den blev afkræftet af troværdige chefer på Halsnæs. Cheferneifelten mener, at samtlige fund fra pågældende datoer skulle forkastes….eller i det mindste, i  mangel på bedre, godkendes i hob.   

God havobs.

Reklamer

2 Responses to “Kuhlssnydt”


 1. 1 ABK 19. april 2007 kl. 08:37

  Det er slet ikke usandsynligt, at fuglen har passeret ubemærket 150 m. længere henne ad kysten. Lad os antage, der sad 10 på den anden obspost. Jeg har her anskueliggjort, hvad der måske er sket:

  Person 1: Ørlede pga. julefrokost.

  Person 2: Pillede næse

  Person 3: Fik fibersprængning i låret

  Person 4: Hjalp person 1 med at pille næse

  Person 5: Ringede 112 pga. fibersprængningen.

  Person 6: Troede mallemuk var den eneste havfugl i Kattegat

  Person 7: Havde en mulig 1k han kongeederfugl i skopet

  Person 8: Havde en mulig 2k han kongeederfugl i skopet

  Person 9: Var på besøg og turde ikke råbe op.

  Person 10: Havde glemt optikken i bilen.

 2. 2 BS 19. april 2007 kl. 10:47

  Herligt at Forkastelerne/godkendelserne er blevet taget op til revision, ordnung muss sein! Og herligt at ABK har brugt tid (timer?) på at opstille en fremragende anskueliggørelse omkring, hvordan en Kuhls bedst går ubemærket forbi en ukoncentrerede obsere. Arbejder SU også med sådanne metoder? ;)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
*

*

Reklamer

%d bloggers like this: