hitsbollah vender hjem

Chefernes internationale afdeling (CIA) har været i Israel for at checke op på de regelmæssigt claimede tophvepsevåger, der efter sigende skulle toppe primo maj i Eilat. Over de næste par uger vil der regelmæssigt komme beretninger fra turen, men kun i små portioner, fordi der er så meget at fortælle om, når cheferne har været i felten.Udstyret med kameraer, walkier og en lighter med et billede af patter rykkede ABK, KHa,MKH og midlertidige chef JSH den 25/4 til Kastrup, med en ønskeliste, der godt kunne give lange boller.

.checkllist.jpg

På meget chefagtig manér ankom vi 8 timer før departure, og brugte tiden på at drikke øl og lave i Kastrup. Bedste obs blev havterne, der ikke blev set siden på turen. Herefter havde vi tre timers transit i Malpensa airport i Milano, hvor MKH tabte i røvhul samtidigt med, at man ikke måtte ryge i transitafdelingen, så det var noget møg. Glædeligt var det dog at se, at chefernes rygte havde overskredet DKs grænser.

chef1.jpg

Også i Italien er cheferneifelten slået i gennem.

10 timer senere stod cheferne ved Nizzana, ved den Israelsk/Egyptiske grænse. Det er den bedste lokalitet i Israel for kravetrappe, og det lykkedes at lave 2 stk. Oven i hatten kom 2 ørkenløbere, plettet -, spidshalet – og sortbuget sandhøne, lille ørkenlærke, lidt chukars, kratsangere, pirol og 3 mountain gazelles.  Bedste obs var dog 2 stk. tyknæbbet lærke lavet KHa, som regel en sjælden gæst i Israel, men i maj et regulært hit. Faktisk var det så usædvanligt, at alle lokale birdere, vi senere hen fortalte om lærkerne allerede havde hørt om det ad omveje, og at Israels svar på JMP – Ben Amir – rykkede på dem 8 dage senere uden held. Men sådan er det jo, når der kommer chefer til udlandet.

trappe.jpg

 tykn%c3%a6bsl%c3%a6rke.jpg

Houbara og tyknæbbet lærke, Nizzana 26/4. HUSK at billedros ikke er velkomment på CIF, selv om det er rigigt gode billeder. 

Efter oprydningen i Nizzana trillede chefmobilen sydøstover mod nye eventyr i Eilat. Men det kommer der mere om i næste afdeling. 

Reklamer

8 Responses to “hitsbollah vender hjem”


 1. 1 MKJ 8. maj 2007 kl. 09:12

  MKH, hvorfor havde du ikke kikkert med? Eller er den en ny lille 8×20 i smart lædertaske du står med dér?

  Stor ros for de fantastiske og superflotte fuglebilleder! Er de taget med den nye makro-tele med extra-blur effekt? Ellers også en fræk beskæring og dejlig justering af lys og farver… Mesterværker! Årets fuglefotos!

 2. 2 CIF 8. maj 2007 kl. 16:00

  Tak for de pæne ord, MKJ, billederne er taget med 780X340 power-tele-converter suppleret med den nye W380-enhancer. Det er derfor fuglene står så skarpt. De er behandlet sirligt i Adobe med unsharpen mask, hvor rødbalancen har fået 35% nedjustering, så der kommer mere liv i billedet. Jeg er selv meget tilfreds med resultatet.
  Angående den manglende kikkert er det vigtigt for ægte chefer ikke at skilte for meget med deres status – bl.a. at bære kikkert på offentlige steder – da det kan tolkes som blær. En rigtig chef er nøgtern og ydmyg og hoverer ikke, kun når andre tager fejl mens han selv har ret.
  mvh MKH

 3. 3 PU 8. maj 2007 kl. 16:39

  Velkommen hjem til alle Cheferne! Især tillykke med Kravetrappe, som allerede én Chef (souschef?) har været inde og x´e på netfugl. Det er stort! Selv har jeg desværre kun været heldig at erkende Østlig Kravetrappe på lokaliteten, men det er jo nogle år siden, og da en Chef pr definition ALDRIG tager fejl, bliver jeg usikker…
  vh PU

 4. 4 PU 8. maj 2007 kl. 18:02

  hvad betyder “your comment is awaiting moderation”?

 5. 5 cheferneifelten 8. maj 2007 kl. 18:31

  Det betyder at du ikke er chef. Men der bliver snart en plads ledig hvis ikke kravetrappekrydseren tar sig alvorligt sammen.
  IBJ

 6. 6 cheferneifelten 8. maj 2007 kl. 21:08

  PU! Det er ikke pænt at stikke.
  (Men tak for tippet omkring fejlXet, der kommer til at rulle hoveder internt. I cheferneifelten er det lidt ligesom i DF, begås fejl forventer vi synderens snarlige opsigelse.)
  MKH

 7. 7 PU 9. maj 2007 kl. 07:16

  1000 tak for svar(ene). De knivskarpe billeder afslører tydeligt, at det ikke er en kalkun. Hvis “sagen” imidlertid medfører, at der kommer til at rulle hoveder internt i gruppen, håber jeg, at det ikke er shahia-style… Det er vist et hårdt liv at være chef!! ;o)
  PU

 8. 8 CIF 9. maj 2007 kl. 14:29

  MEGET hårdt, og som at balancere på en knivsæg. Af de oprindelige 162 chefer er vi nu kun 8 tilbage (excl. tidligere chef, KravetrappeXeren). En del af de degraderede chefer har startet en udbryderblog der hedder KAMPEN, fugleverdenes pendant Ny Alliance.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
*

*

Reklamer

%d bloggers like this: