Kibbutz lusk

Eilat er stadig god at luske, men i takt med opdyrkningen af Wadi Araba, bliver fuglene mere spredt. Det har i de senere år vist sig, at nogle af de isolerede kibbutzer længere nordpå, har større koncentrationer af rastende småfugle. Så 1. maj rykkede cheferne til kibbutzen Neot Smadar, eller hvordan det nu staves, for at se om der var hold i rygterne. Det var der.

neod_semadar.jpg

Neot Smadar luskes af KHa

Vi ankom ved 6-tiden om morgenen, og blev budt velkommen af en flok på 110 biædere. Der var dog ryddet op i biædere, så vi startede produktionen i de små buskadser øst for kibbutzen. Det gav hætteværling 1 syng. han, lan 30, store mængder munke krydret med enkelte høgesangere og masketornskader. Desuden lavede KHa og MKH hættestenpikker han og hvidhalset fluesnapper hun. Begge blev twitchet af JSH og ABK. Kibbutzen gav frem til 13.30 tiden: sort stork 25, dværghejre 1, klippesvale 1, broget flue 3, skovsanger 1, løvs 5, munk 2.000, gærdes 500, sorthovedet sanger 2, mestersanger 2, høgesanger 9, østlig bleg gulbug 100, nattergal 8, sydlig nattergal 1, drosselrørs 2, trænattergal 30, masketornskade 25, lan 40, biæder 130, bynkefugl 2, rødstjert 6.

Det var derfor helt fortjent, at cheferne kunne se frem til gastronomi i topklasse:

 fladbroed-1.jpg

Cheffladbrød. Meget sundt og næringsrigt. Med kalkun og mange grøntsager

fladbroed-2.jpg

Det grønne fladbrød

Der havde åbenbart været godt gang i hvepsevågerne over Eilat. Vi rykkede til North Beach mellem 17 og 19, og her trak 10.000, desuden lille skrigeørn 1, ådselgrib 1 og steppevåge 100. To hvidskæggede terner (1 ad., 1 2k) rastede på bøjer i Rødehavet.

Reklamer

0 Responses to “Kibbutz lusk”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
*

*

Reklamer

%d bloggers like this: