Nyt fra CIF

Det er magre tider for cheferneifelten. Ved flere lejligheder er der på det seneste blevet lavet store ting lige i hovedet på en chef – bl.a hætteværling og topskarv – men det er nok fordi cheferne har travlt med at rette op på andres fejlobs. Og det er jo også et vigtigt hverv.

I bund og grund er cheferne rummelige mennesker, der godt kan unde andre at lave (jf.den omstridte radio silence-regel, der blev iværksat i forbindelse med ovenfornævnte fund). Men til efteråret ryger fløjlshandskerne, for der går vi ind i det store opløb.  

Halvlegsstatus er således, at MKH fører feltet, fordi han har fundet et utal af almindelige pointarter. På andenpladsen ligger AWN der er pga masseproduktion af nilgæs er stukket af i en solid spurt. I forfølgergruppen finder vi KHa og ABK, der dog som de eneste har produceret respektabelt i maj (også de eneste uden fast arbejde),  bl.a  amr.krikand, sort glente, islom, pirol og kærløber. I hovedfeltet ligger IbJ, HBr, MKJ og HAG, der snart skal til at finde en ny art for landet, hvis de skal tilbage i kampen.

Desværre har vi måttet afsætte HAG til tyskerne, da han pga den moderate placering i klassementet, er flygtet til Berlin. Vi håber naturligvis han snart kommer igen.

Til gengæld er Mikkel Høgh Post tiltrådt som deltager i konkurrencen. Med MHPs indtræden rykker KHas amr.krikand ned som anden  sjældneste fugl i konkurrenceregi, da MHPs sortstrubede drossel overtager førstepladsen. Den bliver svær, men absolut ikke umulig at slå. Desuden er AEC pt til behandling som potentielt emne, selv om det er farligt at have nogen med, der har lige har lavet hætteværling, for så er de TOPtændte.

 mhp.jpg

MHP, her netop tilbagevendt efter den daglige”hittegods-jagt” blandt sovende birdere på Grenen.

 lusk.jpg

MHP har fundet et godt sted at luske.

MHP og MKH inviede den nye chefstab med at lave odinshane, der dog var lavet( men det vidste de ikke, fordi rigtige chefer ikke får DOFcall)på Pølsen og rødtoppet fuglekonge, der var helt ny,  på Feddet. Desuden blev det til små 100 tidselsommerfugle, der i år har gang i den største invasion i mands minde. De trækker hertil helt fra Afrika og Mellemøsten så husk at checke flokkene for grøn biæder og kravetrappe. Vi fik hverken foto af rødtop eller odinshane, men gulirisken sad, hvor den plejer.

  gulirisk.jpg

Gulirisk af underarten antipinus. På præstø fed foretrækker gulirisk den lille ellelund midt i fyrreplantagen fremfor stedsegrønne nåletræer som normalt. Her dog fanget i fyr.

Fortsat god kamp

0 Responses to “Nyt fra CIF”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
*

*


%d bloggers like this: