Det koster os arter

Det koster os arter, det koster os mange arter. Det er et problem vi må tage hånd om, jo før jo bedre. Hvad er det vi taler om, jo det er de danske rarity-finders, der pludselig går helt ned.

Cheferne satte sig for at finde grunden til dette, vi har naturligvis fundet grunden, og fundet en mulig løsning på det stigende problem. Det vi taler om er så klart, at danske birdere der kan finde hits, har en alt for god sædkvalitet set i forhold til den øvrige befolkning. Det er uden tvivl den kvalitet folket har i løgene, der gør at vi ikke er 100 mand der har set 400 arter i DK.

Chefernes eksempel er et skræk eksempel, der viser hvordan Thy nu er mere kendt for økohumle end for sjældne fugle. Det var i de gode 90`ere, at denne sørgelige historie tager sin begyndelse.

En ung mand ved navn Henrik Haaning flyttede til Vejlerne, dette var starten på en smuk række sjældne fugle fra denne unge mands hånd. Listen var bla. Ørkenpræstekrave, Amerikansk Pibeand, Lille Bjergand, Dværgrørvagtel og meget andet. Denne unge mand havde en lillebror, denne valgte også at flytte til Vejlerne, han kom hurtigt på landkortet med fund som Triel, Hvidskægget terne, Nathejre, Brilleand og meget andet.

Uheldet har dog siden deres store flotte ungdom, forfulgt disse to engang så lovende drenge. De mødte begge et par hundyr, hvilket har bevirket at den ene nu har to børn, ser alt for lidt på fugle (finder nu kun Tundrahjejler), den anden har nu tre børn er flyttet til Sjælland, og cheferne erfarer at han nu ikke en gang kan finde køleskabet med svalebajere i en døgnkiosk.

Cheferne har derfor udtænkt en plan:

Planen går i sin simple enkelthed ud på, at viser man tegn på at kunne blive en af dem der kan finde mange hits, så er det som i gamle dage når unge drenge sang godt, de skal ha klippet løgposen.

Cheferne indstiller at alle med en lille chef i maven, kan indstille en knægt om året til det lille snit. Cheferne vil herefter lave en liste med de tre der er blevet stemt ind, sende listen til privat hospitalet Hamlet, hvorefter man her vil indkalde de tre til det lille snit. Det er med stor glæde at vi her på siden kan fortælle at det er bonbon der er sponsor på projektet, og at de i samme forbindelse vil lave en slikpose kaldet ”de døde løg” hvor et eventuelt overskud går til adfærdsmodificering af dudes.

Cheferne vil nu gerne høre hvem i mener der skulle have været indkaldt siden år 2000.

10 Responses to “Det koster os arter”


 1. 1 HHN 3. juli 2007 kl. 07:39

  Det var tider… Non-stop birding og når appelsinen faldt ned i turbanen gjorde man det kun for sjov…

  Nåmen jeg vil gerne indstille til at RSN får skrællet løgene inden det er for sent. (Det kan selvfølgelig være at hans langskaftede gummistøvler har gnavet ham så meget i skridtet at jobbet er udført ad den vej?).

 2. 2 Smus 3. juli 2007 kl. 20:49

  Det forlyder at RoC selv har klaret løgene, da han lå på Hjøring sygehus i “mega” primetime.

  Det er klart at vi må ha et par navne på bordet til det lille snit. Jeg ville jo gerne indstille mig selv, men det bliver ikke nødvendigt og så laver jeg ikke hits nok.

  Jeg indstiller hermed ABK og THH, da jeg forveventer at ABK snart tager sig sammen og laver, og da THH laver på samlebånd. THH er jo også i den farlige alder, med fast kæreste osv. Her er helt sikkert to sæt løg der bør skrælles!

 3. 3 SIO 4. juli 2007 kl. 13:19

  Lad os da endelig få løgene skrællet på mesterfotografen, der har dokumenteret utallige KUHLS’er og ædlet lige så mange… Ingen mindre end IBJ…

 4. 4 ABK 4. juli 2007 kl. 14:37

  De får travlt på sygehusene. Jeg har netop aftalt med den nyåbnede klinik i Helsingør, Læger uden Grænser, at MKH får foretaget et lille indgreb i næste uge.
  Det er J.Lind, T.Evald og E.Schaumburg der har åbnet klinikken. De var først lidt skeptiske, men da jeg fortalte at det kunne give flere hits i Nordsjælland, var de helt indstillet på at finde æggedeleren frem.

 5. 5 Melanie 4. juli 2007 kl. 15:06

  Hej igen, drenge

  Det er godt, hvis vi kan få “lægerne uden grænser” (i felten) indover denne meget ønskede OAL – “Operation Anti-Løg”.

  Jeg har snakket med nogle af thai-pigerne på vores klinik, og for 1.200,- ekstra kan et udvidet blowjob også inkludere, at løgene suges af gennem en gl. TSN-1.

  …bare et forslag!

  knus fra Jeres Melanie

 6. 6 IBJ 4. juli 2007 kl. 16:47

  Hej SIO

  Bare for en god ordens skyld: Kuhls har på mystisk vis undgået mig hver gang jeg har været på havobs i Danmark.

  Fotos af ‘Kuhls’ fra DK er sendt til CIF anonymt. Men det gør dem naturligvis ikke mindre opsigtsvækkende.

  Mvh
  Den måske snart løgløse IBJ

 7. 7 cheferneifelten 4. juli 2007 kl. 19:26

  Det er noget vås at man skulle kunne fjerne mkhs løg ved et “lille indgreb”. Der skulle åbnes fra rectum og op til navlen for at få de krabater ud. Der bør afsættes to kirurger og tre portører til operationen for minimere risikoen for, at en kugle smutter og ruller ned ad trapperne og ud på blegdamsvej til fare for fodgængere og billister.
  MKH

 8. 8 HHN 5. juli 2007 kl. 09:06

  MKH!

  Skyldes det voldsomme indgreb at de endnu ikke er faldet ned?

 9. 9 cheferneifelten 5. juli 2007 kl. 13:39

  Den første faldt ned med et brag da MKH fyldte 7. Den anden blev holdt kunstigt oppe med stålwire til jeg blev 10, da man mente, at jeg kunne blive kalveknæet af, at skulle slæbe rundt på sådan et par nunker som dreng. Den tredje blev fjernet og bryder nu bølger yderst på høfte 19 ved Blåvand.

 10. 10 U know who 6. juli 2007 kl. 17:53

  Nyt i rygtestrømmen…..

  Heste er seneste skud på stammen der skal ha skrælet løgene, men Dr. J.B.Lind er ikke dyrlæge, hvorfor han afstår fra indgrebet, kender vi en dyrlæge?

  Alle stringere og Dudes skal nu også ha kappet løgene, men dette er udelukkende for at deres gener ikke spreder sig som en virus. Hvis disse dudes og stringere så vil ha børn i fremtiden kan de imod betaling (beløb bliver udregnet ud fra hvor meget man stringer og hvor meget dude!) få en lille sjat fra en af dem der er blevet “Chef snittet”.

  Det er naturligt at “chef-snittet” først udøves efter man har lavet en kop leve dygtige drenge, så generne bevares.
  Det ses gerne at folket der kan finde hits, og har fået børn (folk der ikke kan komme i betragtning til “chef-snittet), også leverer en lille kop, så vi kan få de rigtige gener i omløb.

  Tænk på hvor fedt det bliver at stå omgivet af 5 SeK junior, 5 THH junior, 10 Haaninger osv. i fremtiden, det bliver stort!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
*

*


%d bloggers like this: