Sort dag

Efter tre uger i pitten er cheferne tilbage i felten. IBJ ABK og MKH lugtede albatros ved Nordsjælland og rykkede tidligt søndag til Gilbjerghoved. Her var de overrraskende nok de eneste birdere indtil kl 7.30, men de holdt sig i skindet og meldte ikke kuhls. Det eneste der lugtede lidt der henad var en ubestemt skråpe lavet af MKH, der nok var almindelig og virkeligt langt ude. Ud over en muk, seks tejster, jævnt med suler og alke og lidt blandede vadere (mange ryler, mudderklirer, lille kobber, lidt småspover og en enkelt stenvender) var formiddagen jævn. MKH havde som altid tømmermænd og rykkede kl 11 til havnen for at tanke pizza og cola. Det var dumt, for en time efter efter lavede ABK 2K SABINEMÅGE fra havobsen (heldigt, sabinesommerobs ikke har fået en paragraf i fugleloven). Det må man kun, hvis man er chef. Fuglen er også set på Svenske V-kyst (?) og fra Gilleleje Havn af JFA, og kommer en tur forbi SU. MKH stikker ikke op for bollemælk og kontraproducerede derfor også en SUart i Gilleleje Havn – en HJELMSKALLESLUGER han i eklipsedragt. Fuglen viste ingen tegn på fangenskab, og kunne, når den var inde på et par meters afstand, godt virke lidt skræmt, hvis man trampede hårdt i bolværket.

hjelmskal.jpg

go-dik.jpg

Hjelmskallesluger og go dik lokummer – to ting i Gilleleje havn, der er lige til at lukke op og skide i.

Men som så ofte før blev den ellers så gode dag spoleret af en BMSmelding. Albatrossen, som cheferne havde lugtet, var desværre smuttet forbi og pendlede rundt omkring Barsebäck. Obsen blev flyttet til Kronborg, hvor 30 andre havde fået samme ide. Resten af historien er old news, men det skal nænves at bedste fugle ved kronborg var dværgmåge, muk, fiskeørn og 1K tejst, lavet af ABK og IBJ.

Reklamer

1 Response to “Sort dag”


  1. 1 cheferneifelten 9. juli 2007 kl. 13:30

    Røv og nøgler, egentlig talt. 2 pointarter – en ubestemt og en i franskbrødsversion. MKH føler sig snydt.
    Og nu til den mere seriøse afdeling:
    Indtastet fra Køge Sstrand idag er henholdsvis 1 kærløber og 1 temmincksryle – hver især kun set af en observatør…men samtidig. Hvaffor en var det? – Place your bets.
    MKH


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
*

*

Reklamer

%d bloggers like this: