Fokus på Lakolk

Gourmet og gode fuglelokaliteter er ofte svært at kombinere. Men cheferne har endelig fundet en lokalitet, hvor det hele går op i en højere enhed – nemlig Lakolk. Lokaliteten har i mange år været kendt for Lakolk Klitsø (god til klirer), strandsøerne (gode til ryler) og de åbne tidevandsflader (gode til præstekraver, måger og terner).

Derfor er det et helt ekstraordinært sammentræf, at lokaliteten desuden huser det gode spisested, Hans Wurst.

tulip-romo.jpg

Om end navnet kunne antyde noget andet, er Hans Wurst en dansk restaurant. Pølserne kommer fra Tulip, som er garant for god kvalitet. Cheferne har desværre ikke ekspertise ud i pølser, men så er det heldigt at to tyskere velvilligt lod sig interviewe.

Ich habe allerhand Würste gegessen, aber Tulip-würste sind einfach das beste (Dieter, München)

Obwohl es regnet, wird der Tag gut beim Haben einer Tulip-Wurst (Sabine, Stuttgart)

To tyskere tager næppe fejl, så hermed er det gode tip givet videre.

Rent fuglemæssigt måtte cheferne nøjes med hvidbrystet præstekrave 39, temmincksryle 4 og sortterne 6.

sortterne-romo-juli2007.jpg

Sortterner og splitterner, Lakolk Strand, juli 2007

0 Responses to “Fokus på Lakolk”



  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s




*

*


%d bloggers like this: