Kuhlssnydt#3

Det kan godt være at sjællands birdere ikke ka blive enige om antallet af småkjover langs Nordkysten, (fra Gilleleje havn til Kikhavn faldt forholdet lille/alm kjove fra 1:1 til 1:4), men det der med kuhls – det kan de. Ganske forventeligt blev der d. 3. september meldt om kuhls ved rågeleje op ad formiddagen. Kuhlsen falder ind i det det topklassiske mønster, tidligere beskrevet her på CIF, idet den hverken blev set på svenske vestkyst, øst eller vest for Rågeleje eller fra Rågeleje. Den blev set af en enkelt observatør og meldt ud 50 min for sent. En SÅ klassisk nordkystkuhls kan kun være god nok. Om den var >8 km ude melder historien intet om. En mindre fraktion af chefer satte efter fyraften kursen mod rågeleje, fordi kuhlsen jo logisk set stadig måtte være der. Desværre ramte de på turen et hulepindsvin eller lignende for venstre baghjul så lige pludselig meget træt ud.
mekanikerkh.jpg
Skønt Falck var hurtigt på pletten og cheferne var pp på havobsen lidt over kl 18, var der ingen kuhls. Det blev til ca 10 alm. kjover, en sodfarvet skråpe og en lille kjove, der ikke kan bruges til noget pga 0 dragtdetaljer. Bedre gik det for hold Vest ved Kikhavn.

1 Response to “Kuhlssnydt#3”


  1. 1 ABK 5. september 2007 kl. 18:00

    Troede sgu også jeg så hulepindsvin ved Kikhavn – indtil jeg opdagede det var en af de lokale Lædertasker.

    De flotte tal fra Nordkysten har også smittet af længede mod vest, hvor Gallohaven melder om 1 sodfarvet og 1 almindelig kjove. Rigtig fine totaler for lokaliteten.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
*

*


%d bloggers like this: