Møde i Blåvand

CIFs repræsentant i DKU har været til møde på Blåvand fuglestation, hvor HELE gruppen var samlet – det må være første gang i historien at et DOF-udvalgsmøde har været fuldt repræsenteret.

Turen startede fortrinligt ved, at der på en fynsk rasteplads kom en flok håndboldpiger hen til RS SRS og MKH, og spurgte om vi var trænere, der skulle med til stævne. “JA!” råbte SRS og MKH, og der var virkeligt lagt i ovnen. Det fik RS dog hurtigt spolereret, da han sagde “næ, vi ska da over for at se fugle”. Tak for det, klovn.

SRS var blevet stanghamrende inden Strib-afkørslen og faldt ned i en grøft. Efter 2,6 kg pommes fritter på Blåvand Bowling center var han klar igen. Aftenen blev brugt på at drikke flere øl og udfritte HKn og HHN om efterårets fejlobs langs V-kysten.

Lørdag startede godt med rødtoppet i nettet. Der var godt blæs på, og MKH masseproducerede 1k mellemkjover fra skurvognen, i alt 8 trak forbi hugget sammen med lidt søkonger og dværgmåger. Der blev også checket måger og det blev til minimum 9 kaspiske og 3 middelhavsmåger. Resten af dagen gik med møde – vil du have fortrolige oplysninger om forkastelser, ring til SeK, der glædeligt vil opyse dig.

 Resten af turen er forsvundet i tågerne, men brudstykker kan dog genskabes ud fra fotos. 

dku1.jpg

RS demonstrerer hvordan man åbner en håndbajer med en død stenpikker.

dku2.jpg

1k michahellis…desværre lavet af HHN. Læg mærke til meget mørke indre håndsvingfjer ift. kaspisk og sølvmåge, maske og mørke undervinger. 

dku3.jpg

HHN vækkes alt for tidligt af HKN m rødtop.

dku4.jpg

MKH segner efter 1,5 kasse øl, 5 timer i felten og 11 timers møde. Han demonstrerer med sin langefinger, at det er forbudt at paparazzie chefer, der er gået kold

CIF

0 Responses to “Møde i Blåvand”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
*

*


%d bloggers like this: