Chefer og nisser

Afsløringen af “de røde zoner” har ført til meget snak i krogene. Men hvor andre blot snakker, handler cheferne. Derfor er KHA sendt til Als i 10 dage. Foreløbig har han konstateret at der ER isfugl ved Mjang Dam!

ABK, IBJ og MHP tilbragte søndag morgen på en anden betændt lokalitet – nemlig Kikhavn. Der var blot en lokal på plads denne morgen, dog uden kikkert. Vi ankom først 7.30 – en halv time før solopgang, så måske har de lokale allerede været ude og bogføre et par immature hanner kongeederfugl. Der var ingen kongeederfugle mellem 7.30 og 9.55. Til gengæld bogførtes nordisk lappedykker 1, gråstrubet lap 9, tejst 4, ederfugl 2.500 mv. Alt trk vest.

dsc00590.jpg

Zen-birding praktiseres i stor stil på Halsnæs. Her en lokal der be’r havguden Neptun om flere kongeederfugle

nisser.jpg

Halsnæs trioen MIF, SHN og MT fås som nissemænd i merchandisebutikken i Kikhavn. Passer godt i vindueskarmen ved siden af adventskransen

Senere på dagen besøgtes Selsø Sø. Selv om det regnede og blæste blev udbyttet dog fint, idet der rastede rigtigt mange ænder i søen – bl.a. krikand 660 og knarand 79. Desuden sås almindelig ryle 3, og i nordenden af søen lokaliseredes en nilgås. Nilgås har ynglet på lokaliteten i år hvor et par fik 3 unger. Det er imidlertid første iagttagelse af arten i søen siden 21. juli ifølge DOFbasen. Og under alle omstændigheder er det en smadder flot fugl.

nilgas2.jpg

Nilgås, Selsø Sø, november 2007. Foto: MHP

4 Responses to “Chefer og nisser”


 1. 1 MKH 26. november 2007 kl. 18:24

  Der er ingen grund til at pakke sandheden ind. Øverste foto viser en lokal, der meldte mellemkjove på en måge, så cheferne idømte ham 20 armstrækkere. Senere prøvede han en 2k kongeederfugl hvilket gav 30 på knoerne. Resten af dagen opførste han sig pænt. Cheferne forsøger gennem denne nul-tolerance pædagogik at hjælpe Halsnæs ned i den lyserøde mellemrisikozone, men det er et laangt, sejt træk.
  Om 8-10 år vil de takke os, deroppe.

 2. 2 Drillenissen 27. november 2007 kl. 19:08

  Hej,

  Hvorfor er det altid “Cheferne”, der nævner de andres fejlobs. Jeg har hørt, at ABK og MKH og især IbJ nogen gange træder i lorten, men det bliver altid dysset ned?

  mvh Drillenissen

 3. 3 ABK 27. november 2007 kl. 19:35

  Sludder og vrøvl!
  Da der blev claimet kuhls ud for Stubben, kom der TO indlæg om miseren

 4. 4 MKH 27. november 2007 kl. 21:24

  Alle fejlobser, nogen mere end andre – men dem, der siger at de aldrig fejlobser er notoriske lystløgnere, hvilket endvidere betyder at man overhovedet ikke kan stole på deres obs.
  Jeg har i år prøvet at lave sortgrå ryle ud af en trækkende hjejle, underbestemt jagt/slagfalk til mulig duehøg, lavet misteldrossel til ringdrossel samt sikkert en masse andre ting, der aldrig bliver opklaret, fordi det var pletter.
  Det er sejt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
*

*


%d bloggers like this: