Rapanden Rasmus

Mens Skagen så småt har fået fingeren ud, og finder nogen sjældne fugle, må vi andre more os med de små overskrifter. Nogle forsøger sig med at booste de første skærpibere til rødpibere, andre pynter på Dværgmågerne, mens en lille håndfuld birdere må tage til takke med gensynets glæder. Således vakte det stor jubel ved Ishuset på Sydhukket, da RS genfandt Blåvands Skaldede Sortand efter 5 års fravær. Det gik lidt bedre denne gang, hvor fuglen blev meldt som “Det er fanme løgn…det er DEN“og ikke som Brilleand. Hvad er oddsene for, at samme mand genfinder den samme skab-befængte sortand i mellem de 10.000’er af havænder, der raster ved Sydhukket? Store, fordi det er RS. Historien havde naturligvis været sjovere, hvis ikke HKn havde meldt Amr.sortand fra Sydhugget idag – den var der IKKE i lørdags. Blåvand blev besøgt i forbindelse med Feltudmødet 11-12/9. Det var klart og nordenvind, så der kunne suges vaser med god samvittighed. MOKO og JSH trawlede lørdag morgen engene ved Hvidbjerg , og imellem små hundrede engpibere hørtes pludseligt det klassiske plyp fra en lan. Den fløj en kort overgang kaldende rundt over hovedet på os, og røg derefter vestover, for måske at gå til rast på naboengen. Desværre kunne den ikke genfindes, da twitcherne ankom. Det er et godt fund, fordi hortulan er blevet megasjælden. Var den blevet fundet af en jyde, havde det været fejlobs. Ellers var bedste fugle 16 sortbynk ved Hvidbjerg Strand (Søren siger, at der kun var 11-15, men det er fordi han havde nulstillet 11-15 sort guld mellem KBH-Blåvand) og en Sortgrå ryle.

bald duck

Bald Duck, Hvidbjerg 12/9 – ville du røre ved den, hvis du fandt den død på en strand?

shnSøren har udskiftet  Lyngbyvejen med Jaqueline Heine fra Amager. Vi var ved at ende på henholdsvis Sjællands odde, Knudshoved og Djursland, da RS  ufrivilligt trak til højre hele vejen.

feltudBLF fredag kl 22.12. Læg mærke til at SHN allerede er tiltet…og hvad mon RS har på sin computer?

MOKO


5 Responses to “Rapanden Rasmus”


 1. 2 Skod ABK 19. september 2009 kl. 21:57

  LØR Guldkysten NSjælland BVip DFalk GodtHumør2 taberneABK MoKo MHP+tøsen TBR

 2. 3 Brunddrag bedrag 20. september 2009 kl. 13:58

  SØN under middel hav pikslikker pp for 2. dag på Hylekrog RCh ABK HKr JimboLine+19tøser

 3. 4 cheferneifelten 20. september 2009 kl. 17:32

  Idiot. Nordkysten er ikke guldkysten, der var to bjergvip og MHP var ikke tilstede.
  Rygtet siger at dværgværling#2 i Skagen blev forsøgt twitchet, men folk så kun rørspurv og hørte 1 gulspurv tikke. RoC havde forladt lokaliteten og tog ikke sin telefon. Stop den mand.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
*

*


%d bloggers like this: