Fra arkiverne

Reklamer

11 Responses to “Fra arkiverne”


 1. 7 Oriental Practical Joke at Vest Stadil Fjord 15. februar 2012 kl. 16:20

  Rammer fandme ret perfekt: http://www.youtube.com/watch?v=CSi3JTb709k

 2. 10 OldNews 21. februar 2012 kl. 18:29

  Klubnyt:

  Rygterne har svirret i månedsvis, men nu skulle det værre ganske vist. Club300 og club500 allieres i en joint venture, der, af uvisse årsager, kommer til at hedde klub700. Spekulationerne går på, at det lyder bedre end den nystartede, men relativt medlemsstærke, Klub600, og mindre sindssygt end club800 . Klub 200 er ifølge pålidelige kilder allerede gået i betalingsstandsning, højst sandsynligt pga for dårlig markedsføring og øget konkurrence. Omdrejningspunktet for misæren er parternes forskellige bud et optimalt rapporteringssystem, der skal ud og konkurrere med såvel DoooF og PJAT (Pelsdyr, jagt og Natur), der barsler med hhv et BMS-system(ingen ved hvad det betyder) og BIMScall(Birds, Insects, Mammals and Stuff-call).

  En talsmand fra club 700 siger, at det nye system kommer til at indebære, at man ringer til en ven, hvis man finder et hit, så Jørgen, fotograferne og dem, der ikke har nogen venner, ikke får set fuglen.

  Vi følger spændt med i indviklingen

  MOKO@oldnews.dk

 3. 11 OldNews 21. februar 2012 kl. 19:00

  Og dugfrisk intel siger at RoC, Jan Fisker, Jens Hansen og MUKO pt ligger i alternative forhandlinger mellem club500 og 1000 om en sammenlægning, da club1000 alene har svært ved at opstøve et bæredygtigt kundegrundlag. Nyhederne fra forhandlingsbordet er, at de to parter arbejder på at mødes i en club635, der lige akkurat er det antal arter, RoC kan mønstre, hvis han medtager alle arter han har fundet i sit køleskab, opskyllet på stranden samt inddrager de karplanter, IUH har vist ham, samt naturligvis fuglene. OldNews kilde, Sune N Reergård er med ved forhandlingerne som bisidder for RoC, og pt debatteres det om, om RoC kan tælle sig selv med som egen art, eller om han blot krydses som en afart af homo sapiens.

  læs snart mere.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
*

*

Reklamer

%d bloggers like this: